Helytelen webes tartalom blokkolása
nmhh gyerek a neten BANNER lanyos 500x500px copy1

A Gyermekvédelmi Internet-Kerekasztal egy ajánlást fogadott el a gyermekvédelmi szűrőszoftverekre vonatkozóan. Az alábbiakban az ajánlásuknak megfelelő, ingyenesen letölthető szűrőszoftverről olvashat bővebben, illetve az oldal alján megtalálható a link a letöltéshez és a telepítési útmutatóhoz.

A szűrőről általánosan

Az internet nagyszerű forrás a gyermekek számára, amely számtalan élményt és információt nyújt. Mindazonáltal számukra nem megfelelő információk hatásainak is kiteheti őket.

NORTON FAMILY SZŰRŐ

A program lehetővé teszi, hogy gyermekei szabadon fedezzék fel az intenetet, miközben tájékoztatja Önt az általuk meglátogatott webhelyekről, és eszközöket nyújt Önnek, hogy segíthessen gyermekeinek elkerülni a nem megfelelő tartalmakat

Az alkalmazással betekinthet gyermeke közösségi médiafogyasztási szokásaiba, beleértve, hogy milyen gyakran jelentkezik be a Facebook-ra a számítógépről, illetve milyen nevet és életkort használ a profiljában.

Megmutatja, hogy gyermeke milyen szavakat és kifejezéseket használ a számítógépen indított keresésekben, így Ön megismerheti, hogy mi foglalkoztatja gyermekét, és biztonságban tarthatja a nem megfelelő tartalmaktól.

Segít, hogy gyermekei ne adjanak ki véletlenül személyes adatokat a számítógépről, beleértve a telefonszámukat, címüket, az iskolájuk nevét vagy az e-mail címüket.

Az alkalmazás által Ön folyamatosan tudni fogja, hogy gyermekei mennyi időt töltenek online, így segíthet nekik az egészséges szokások elsajátításában. Könnyedén beállíthat időkorlátokat vagy napirendet, hogy melyik időpontban vagy a hét melyik napján csatlakozhatnak a webre.

Értesíti Önt, ha a gyerekek egy letiltott webhelyre próbálnak beléni, így Ön elbeszélgethet velük a megfelelő tartalmakról.

Lehetővé teszi a nyílt megbeszélést, így gyermekei üzenetet küldhetnek Önnek a Norton Family alkalmazáson belül, ha kivételesen eltérést szeretnének kérni a házirendtől, vagy hozzáférési engedélyt szerenének kapni egy letiltott oldalhoz.

Egyszerűen képben maradhat gyermekei online tevékenységeiről iPhone®, iPad® vagy Android™ mobileszközéről, és útközben is megváltoztathatja a beállításokat.

A NORTON Family szoftver ingyenesen letölthető: Norton Family szűrő letöltéseA telepítést és további beállításokat bemutató videó ITT elérhető. 

latest Running Sneakers | NIKE

Go to top

Copyright © 2015 LRT-KTV Kft.. Minden jog fenntartva.